Köping-Kolsva Orienteringsklubb

Köping-Kolsva OK logga

Köping-Kolsva Orienteringsklubb

Dan före dan-distansen

23 december kör vi långdistans igen. Även denna gång utgår vi från Kolsva och KOLF-stugan. Tanken är att vi springer i skog med karta i handen. Ev kan passet och området justeras om det är mycket snö.

Det kommer att finnas möjlighet för alla att vara med, men räkna med banor av minst röd svårighet och att det inte sitter några skärmar ute. Avkortningsmöjligheter finns och självklart blir det pepparkakskontroll längs vägen.

Tanken är att vi startar och går i mål på samma ställe men det finns även möjlighet till hemlängtan om man vill. Minns gärna och inspireras av hemlängtan Gunnarbovallen-KOLF 2019 (2 h 27 m), Rölö-KOLF 2018, (2.04) eller varför inte Tränsta-IKW 2015 på 1.49 (sprint). Vill man se hur det gick till förr i tiden kan man titta in Niklas och Simons episka hemlängtan från Tränsta till KOLF i -17 grader. https://kartor.kkok.se/show_map.php?user=Niklas&map=76

Finns det intresse för träningspass uppemot 3 timmar så har Simon Hedlund lovat att leta fram sin gamla roagaining från någon gång i tidernas begynnelse. Finns inget intresse spar vi den till en annan gång.

Området är än så länge hemligt och det beror mest på att jag inte har gjort något för att styra upp något, men det finns iaf en tanke om vart vi ska vara.

Samling 9.30 vid KOLF-stugan för en kortare transport.

Har ni orkat läsa så här långt kan ni ju lika gärna kommentera om ni kommer och springer!

1 reaktion på ”Dan före dan-distansen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *