Köping-Kolsva Orienteringsklubb

Köping-Kolsva OK logga

Köping-Kolsva Orienteringsklubb

GDPR

När du blir medlem i Köping-Kolsva OK så registreras dina personuppgifter i förenings medlemsregister som hanteras i Idrottonline. Uppgifterna används för administration gällande medlemsavgift samt för att tilldela olika behörigheter i Idrottonline som är ett av idrottsrörelsens administrativa system. Dina uppgifter används även för anmälan och annan administration för träning och tävling, detta sker huvudsakligen i Eventor. Föreningen kommer även att ta bilder från verksamheten och medlemmar som kan komma att publiceras på www.kkok.se och i föreningens sociala medier.

Utöver detta används medlemmars uppgifter i olika former av listor gällande föreningens verksamhet, exempelvis städlistor eller andra arbetslistor. KKOK skickar också ut information om de olika delarna i föreningens verksamhet regelbundet med hjälp av uppgifterna i medlemsregistret.

För samtliga ungdomsledare sparas uppgifter om utdrag från belastningsregistret. Det är enbart uppgifter om när utdraget visades upp som sparas.